30. joulukuuta 2012

Girl with the new moomin mug

Joulumylläkän keskellä postimies ystävällisyydessään oli väkisin tunkenut postilaatikkooni paketin, jonka ei olisi kuulunut mahtua sinne. Muuten en valita, onhan se mukavampi hakea posti omasta postilaatikosta kuin hurauttaa postitoimistoon itteensä, mutta pieni maailmansota minä vastaan postilaatikko, kun yritin kaivaa mahdollisimman nätisti laatikon ulos särkemättä sisältöä. 


Tämä nättimys löytyi laatikon sisältä. Kyseessä siis Yamaka-sarjan muumimukeja -japanilaisia ja tämäkin kaveri suoraan Japanista. Hyllystäni löytyy useampi muukin samaa sarjaa oleva muki, nämä ovat jotenkin paljon värikkäämpiä kuin arabian ja plussaa tuo se, että mukeja on saatavilla paljon eri malleja ja kokoja. Monet ovat eri palstoilla puhuneet etteivät liiemmin välitä näistä, suomalaista kun haluavat suosia. Mutta aasialaisverisenä olen kovastikin tykästynyt näihin ja itse kyllä ostan sitä mistä tykkään. Kuten voi lukea myös TÄÄLTÄ, eivätpä kaikki arabiankaan mukit ole täysin suomalaisia.Nuorempana boikotoin kovastikin pinkkiä, mutta nyt olen kyllä sitä mieltä, että se on kaikissa muodoissaan piristävä ja mukava väri. Tämä muki on ainakin niin herttainen molemmin puolin ja väri sopii hyvin. Kansi on muuten ihan semmoista kumia, valkoinen Myy jotain muovia. Sen tarkoituksena pitää juoma lämpimänä.

No entäs tuleva vuoden vaihdos? Enpä olisi uskonut, että aika menee taas näin äkkiä.
Joulu loma on ohi.
Huomenna aloitan taas työt - viikon päästä palaan koulun penkille.
Onhan tässä saanut rentoutua ja olla.Voisi melkein sanoa, että olen viettänyt kunnon kissanpäiviä.


Unirytmi on mennyt ihan sekaisin. Oon valvonut yömyöhään katsoen Merlinia ja lukien. Mikä tappofiilis tänä aamuna kun katoin päätösjakson - en saanut kyyneleitä loppumaan! 
Kun loma lähenee loppua, sitä miettii, miten olisi voinut aikaansa viettää?
Itse en ole mikään talvifani. Lumi on nättiä joulunalla, mtta vihaan kylmää ja märkää. Hirveä homma lähteä mihinkään kun menee puolituntia kaivaa auto esiin lumen alta, liikennevaloista pääsee eteenpäin yksi ihminen per valot ja kukaan ei osaa parkkeerata.

No entä urheilu? Kyllä. Lupasin itselleni kovaa treeniä. Todellisuudessa olen varmaan kolmesti kahden viikon aikana liikkunut crosstrainerillä 45minuuttia - yhden tv-sarjan jakson verran. No joo. Lunta ja pakkasta on sen verran, että olisi voinut käydä vaikka ulkona muuten vain. Ostin veljen tytölle joululahjaksikin ihanat pinkit lasten luistimet. Oishan se hienoa käydä kolmevuotiaan kanssa leikkimässä ulkona. Ko osaiskin opettaa tytölle jotain lajeja. Totuus on se, että tällä tytöllä sukset menee aina ristiin ja luistimilla melkein pysyy pystyssä. 

Tämmöistä se on.

2 kommenttia:

What do You think?