9. tammikuuta 2013

Books! And cleverness!

Ok. En ehkä ole kauhean fiksu, mutta laseilla on aina kiva leikkiä - vaikka jostain syystä poikaystäväni ei vain voi sietää nörttirillejäni. Ja, en ole vielä ehtinyt kunnolla käyttää niiskuneiti t-paitaa, jonka sain lahjaksi työkaveriltani ennen synttäreitäni. 

Oon myös aika ärsyyntynyt ko keksin aivan mahtavan t-paita idean ja ajattelin kerrankin testata noita "teetä itse t-paita omalla kuvallasi" nettisivuja, mut ei siitä sitten tullutkaan mitään. Kuva ois ollut tooooosi pieni paidassa - ja kyllä mun mielestä kuvan pitäis olla suuri ja näkyvä - ja vastaan tuli heti jotain tekijänoikeus hommia. Enkä kyllä rehellisesti ole täysin varma olisiko paitani ollut ihan "sallittu". Hitsi ko ois joku tuttu, joka osais ihte tehdä painokuvia ni ei tarvitsisi sellaisistakaan välittää, omaksi iloksihan paitakin ois.  

Ah, ois jo kesä - tai edes kevät. Oon kyllästynyt pukeutumaan kuin Michelin-mies.  Puhuttiin tänään tyttöjen kanssa koulussa kv-vaihdosta ja äkkilähdöistä jonnekin lämpimään. Kieltämättä alkaa matkakärpänen puremaan, Thaimaahankin kun meen suvun luokse vasta jouluna 2014. Pakko kai sitä on jonnekin lähteä irtautumaan arjesta - eletäänhän tosiaan jo kolmatta päivää kouluarkea joululoman jälkeen, josta tiistaikin oli vapaapäivä.

 I just love this shirt!

2 kommenttia:

What do You think?