18. tammikuuta 2013

The Dreamy Alika Circle Dress

Käytiin koulukaverin kanssa hyppytunnilla pieni reissu postiin. Siellä nimittäin odotti mua - pieni - paketti.
Lupasin itselleni, että nyt pidän vähän aikaa taukoa tilaamisesta, sillä viime aikoina rahanmeno on ollut tiuhempaa kuin rahantulo. Toiseksi nyt on tullut muutamia tulevaisuuden suunnitelmia, joihin kyllä kuuluu rahan säästäminen. 

Löysin ennen joulua erään unelmamekon, enkä valitettavasti saanut sitä mielestäni millään. Yritin selvittää, mistä sitä saisi Suomesta tilattua, mutta aina löytyi jotain ulkomaalaisia kauppoja ja juuri nyt en kyllä ole vielä kovinkaan halukas tilamaan ulkomailta mitään itse. Onnekseni löysin sitten uuden liikkeen - Miss Windy Shop -, joka möi tätä ihanaa Bettie Page Clothing merkkiä ja kysyin heiltä, onnistuisiko heidän hommata tätä mekkoa. Pakko antaa toiminnasta täyskymppi, ei mennyt kuin muutama viikko ja tattadaa! Sähköpostiin kilahti viesti, että mekkoni on saapunut! Sain sen vielä etukäteen, ennenkuin laittoivat verkkokauppaan myyntiin. Tilausvahvistus saapui maanantaina ja tiistaina olikin jo viesti, että paketti noudettavissa. Ajattelin, että postissa olisi jälleen semmoinen pieni pussipaketti, niinkuin yleensä kun tilaa vaatteita, mutta yllätyimpäs kun olikin kunnon paketti


 Pakettia avatessa tuli heti jotenkin niin ylellinen olo, varsinkin kun elokuvissahan kaikki on niin hienosti paketoituna suuriin laatikoihin. Tämä uusi ihanuus on siis Bettie Page Clothinging Alika Circle Dress. Jouduin hetken miettimään punaisen ja mustan mekon väliltä, mutta tulin siihen tulokseen, että punaiseenhan minä alunperinkin rakastuin - ja suurinosa vaatteistani on mustia. Ja mekko on aivan ihana päällä! Tuskin maltan odottaa, että pääsen käyttämään tätä.
  Tässä vielä lopuksi kuva, joka johti tähän rakkauteen. 

    Don't you just LOVE it !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

What do You think?