27. maaliskuuta 2014

A little girl from little rock

 
Photo by Sonja Hagström Photography
Olen  viime aikoina ollut yllättävän kiireinen. Kuulostaa jotenkin naurettavalta kirjoittaa noin, varsinkin nyt kun olen maannut muutaman päivän sohvalla. Kuitenkin esimerkki kiireisistä viikoistani on, että lopetin juuri pari päivää sitten 9 päivän työputken, jonka aikana kerkesin tehdä jopa 12 työvuoroa. Vuorojen paljous ja tauottomuus johtui siitä, että teen juuri viimeisiä työharjoitteluitani ennen valmistumista. Näiden ohessa käyn töissä, ja sain myös tämän hetkisestä työharjoittelupaikastani sijaisuuksia harjoitteluvuorojen rinnalle ja kesätyön. Vaihdan nyt lähihoitajan töistä sairaanhoitajan töihin. Olen odottanut tätä kauan, mutta nyt kun oikeasti on aika siirtyä vahvemmin lääkehoidon ja vastuun puolelle, olen oikeastaan aivan paniikissa. Kokemus karttuu ja ajan myötä sitä oppii luottamaan itseensä enemmän. Onneksi valmistun kuitenkin vasta joulukuussa, joten ehdin hyvin vielä opiskella ja varmistella paljon epävarmoja asioita. Ja elämässä saa aina kysyä. Ja täytyy osata ja uskaltaa myöntää, että ei kaikkea voikaan osata. 

Down the rabbit hole. Picture by Photographer/ Valokuvaaja Ulla Nikula

 Opintojen ohella olen keskittynyt laulutunneilla käynteihin, malleiluun, tanssimiseen ja omaan itseeni. Oma aikani on nykyään hyvin rajattu ja miestäkin näen aika harvoin kun molemmilla jonkin asteinen vuorotyö nyt on. Vapaa-ajalla kietoudun pehmeään vilttiin sohvalle, nukun pitkään, nautin teestä ja katson nonstoppina muumeja, The Big Bang Theoryä ja Marilynin elokuvia. Muutama kuukausi sitten, kun koulussa oli perioperatiivinen jakso, jäin koukkuun Muodon Vuoksi sarjaan. Kun pääsen peittoihin uppoudun kirjoihin ja elän muuta elämää. Se on niin paljon rentouttavampaa kun voi hetkeksi karata tätä stressaavaa todellisuutta. Nettiaktiivisuuteni on valitettavasti joksikin aikaa nyt rajoittunut verkkokauppoihin, facebookkiin ja instagrammiin. Täytyy nyt pyhittää joku ilta bloggerille ja lukea reilu kasa välistä jääneitä blogimerkintöjä.

Jos haluat kuulla minusta vähän useammin kuin, mitä nyt viime aikoina niin löydät minut Facebookista osoitteesta www.facebook.com/cecebombshell. Instagrammista minut löytää nimellä cece_bombshell.

Featuring Maya, Finlands nicest dog. Photo by Heidi Järvi Photography

Lately I have been quite busy. Haha, funny to write that Iäve been busy, since actually for the last few days I have just been lazy. But a good example of my busy weeks is what I did a few days ago; I worked 12 shifts in 9 days. That's because right now i'm practical training, working and subtituting at my practical training job at the same time. These are my last trainings before graduation. I'm turning from practical nurse to registered nurse. It's kinda exciting and scary at the same time, since now I have to know more about medication and take bigger responsibilities. But I'm glad I won't be graduating before december, 'cos now I still have time to ask and learn. And one must always remember that it is ok to ask in life. I need to learn that you canät be perfect and always know the right answer to everything. 

During my studies I have also concentrated in taking singing lessons, modeling, dancing and just me myself. I don't really have much of my own time anymore so when I do, I just love to cuddle in blankets wathing movies, tv-series and reading books. I don't even see my man so much now, since weäve both got different shifts. Also my internet activity has been really really bad. I'm just mostly at facebook, instagram or doing some seriously alarming web shopping. I should really find some time to concentrate in blogger now, since Iäve also got tons of blog entries to read.

So anyway, for now, if you feel that you would love to hear some more about me than only the casual blogging, you can find me at facebook (www.facebook.com/cecebombshell) or instagram (cece_bombshell).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

What do You think?