17. syyskuuta 2014

DIY Marvel Heels

This comes kinda late, but as I was cleaning my closet I found theese shoes and thought it would be fun to show them to you all. So last winter I was extremely bored and desided to do something fun by myself. A friend of mine told me, she had found this website with some good advice on how to decorate your own heels. I also found many good links on youtube and desided to give it a try. The actual black heels were found at a second handstore. I think they they were only 2-3 euros, I can't really remember anymore.

The comic books I bought a while ago online. They we're 0,55 euros a piece. For these heels I used two thin comic books. Long story short: Basically I just cut out loads of little pieces and my favourite pics off the comicbooks. Filled the shoes with the little pieces and finally glued the big pictures where ever I thought they would look good on. I kinda like the result. What do you think?


5 kommenttia:

 1. Ihan loistava kierrätysidea vanhoille kengille! Minun pitää saada samantyyppiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin kokeilemaan! Näitä oli tosi hauska tehdä. Lakkaus vaan enää puuttuu :)

   Poista
 2. Holy crap, miten ihanat ja taitavasti tehty!
  Ja sitten ihan toiseen asiaan, eli sinulla on oikein ihania mekkoja. Selasin muutaman postauksen läpi, mutta en kehtaa kommentoida ihan jokaiseen postaukseen, joten kommentoin tähän, että Lady Vintagen Hepburn-mekot on tosiaan pitkällekin ihmiselle tosi pitkiä. Niiden kuulukin osua johonkin reippaasti polven alle, mutta lyhyellä naisella varmaan yltää nilkkoihin saakka. Tea-mekot on sieviä mutta pitkällä ihmisellä ne puolestaan alkaa olla polveen asti ylettäviin mekkoihin tottuneelle jo melko lyhyitä. ^.^

  And that being said, liityin lukijaksi. Oli oikein ilahduttavaa löytää jälleen uusi kiinnostava blogi, jossa on saman tyylisuunnan kirjoittaja :) Saa inspiraatiota ja ehkä joku päivä viitsisin laittaa tukkaanikin, kun kaikilla on aina niin kauniit kampaukset. Hävettää kun itsellä on vain suora luuhka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon ja tevretuloa lukijaksi! Joo täytynee nyt pitää silmällä niitä tea mekkoja, löysinkin tuossa hetki sitten yhden tosi kivan, mutta nyt PITÄISI yrittää vähän rajoittaa tätä jatkuvaa ostelua, jotta ehtisi myös vaatteita käyttämään :)
   Mulla on oikeastaan aina ns arkisin hiukset kiharat, niin näyttää siltä että ne ois muka tosi laitetut :D Keikoille, kuvauksiin ja juhliin väsään sitten vähän jotain rullaa suuntaan jos toiseen. Oon vähän laiska ja malttamaton niin joskus siinä menee niiiin kauan saada toimiva kampaus aikaiseksi :P

   Poista

What do You think?