8. huhtikuuta 2015

A Place We Should Return To

Tajusin tänä aamuna, kun yövuorosta kotiin palasin, että vietän erittäin suuren aikaa elämästäni tietokoneen/netin äärellä (tai ehkä se johtui siitä, että vietin viime yön aika paljonkin koneen äärellä, kun töissä oli rauhallista). Jokatapauksessa aloin pohtia, mitä oikeasti teen vapaa-aikana. Shoppailen, tietenkin. Ja sitten istun koneella, selaan instagrammin ja facebookin. Katson leffoja, tv-sarjoja. Makaan sohvalla. Käyn kirpparilla, ai mut sekin on shoppailua.. Sitten muistin, et hei, onhan mulla blogigin. Blogi johon en ole tainnut kirjoittaa puoleen vuoteen. Jotten yritän nyt aloittaa taas alusta. Kokeilla innostuisinko taas kirjoittelemaan.No, mitäs on alkuvuodesta tapahtunut? Tammikuussa stressasin onko mulla töitä. Erityisesti kun jouluksi valmistui, niin ensimmäinen ajatus oli, kuinkas mä nyt pärjään kun ei enää ole sitä Kelan pienen pientä tukirahaa tulossa kuukauden alussa. Kävi kuitenkin hyvin (vaikka menikin niin, että mun pitikin maksaa Kelalle takaisin). Noh, mutta. Tammikuussa kävin valokuvaaja Ulla Nikulan kanssa pop-up studiolla kuvaamassa. Kuvista tuli tosi kivoja ja päätin napsaista näistä yhden käyntikorttikuvaksikin, jos vaikka niitä tulevaisuudessa tarvitsis. Ullan nettisivut muuten löytyy osoitteesta www.ullanikula.com

Photo: Valokuvaaja Ulla Nikula
Malli: Cece Bombshell
MUAH: Cece Bombshell


Sitten tuli helmikuu. Suunnittelin aluksi, että voisin olla tänä vuonna semmoinen todella aktiivinen malli ja käydä kerran kuukaudessa kuvauksissa. No, se nyt ei ihan mennyt nappiin. Mutta kyllä mä helmikuun alussa kävin vielä ystäväni Shirley So Sweetin kanssa Hannan Kankaanpään kuvattava. Hannan sivut löytyy http://www.hannankuvat.fi/.

Photo: Hanna Kankaanpää / Hanna K Photograpy
Model: Cece Bombshell
MUAH: Cece Bombshell
Lingerie: What Katie Did


Photo: Hanna Kankaanpää / Hanna K Photography
Models: Cece Bombshell & Shirley So Sweet
MUAH: Models
Maaliskuussa oli vuoden kohokohta: Jeppis Blues, jossa esiinnyttiin showryhmä Rockin' Pin-Upsin kanssa. Hyvä musiikki, hyvä seura. Näiden naisten kanssa esiintyminen ja treenaaminen on niin hauskaa ja aika kulkee kuin siivillä. Ihan mahtava jengi! Esiintymisvaatteet ovat Undergroundstoren sponssaamia. Meillä on vielä muutama keikka ainakin tulossa vielä tässä lähiaikoina.


Sit tulikin tää huhtikuu ja pääsiäinen. Enpä oikeastaan ole ehtinyt oikeen vielä mitään muuta tehdä kuin yövuoroja tälle huhtikuulle ja nukkua. Käytiin pääsiäisenä tuon rekkamiehen ja sen kaverin kanssa pyörähtämässä American Car Showssa. Kuten aina, näyttely oli hieno ja kuume saada tuo iskän kanssa vireillään oleva projektiauto eteenpäin vain kasvoi. Kuvia otin about 300, mutta yllättäen tämä Cadillac (myös tarinansa vuoksi) jäi eniten mieleen. Että siihen taisi nyt tälleen lyhyesti ja ytimekkäästi kiteytyä tämän vuoden alkupuoliskon tapahtumat ja tekemiset. Nyt taidan nautiskella vielä lisää kahvia ja jatkaa kirjan tai elokuvan parissa. Kyllähän sitä nyt yövuorojen jälkeen saa olla laiska.


2 kommenttia:

  1. Jee, jatkat blogia niin pääsen liittymään lukijaksi! Luulin että tämä on nyt sinun osaltasi ohitse joten en ole liittynyt :D Kuulostaa muuten ihan mun elämältä tuo vapaa-ajan vietto, hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hei kiitti, kiva tietää, et joku on kaipaillut mua! :D Yritän nyt tässä reipastua, kun on tää kirjoittelu kivaa, vaikka aina ei kauheen tähdellistä sanottavaa välttämättä olisi. Tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista

What do You think?