keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Follow the powder rabbit

Nyt kun tänään on viimeinen sairasloma päivä ja huomenna palataan virallisesti elävien kirjoihin (eli töihin), on aika palata taas tänne päin kertomaan kuulumisia. 

Nielurisaleikkauksesta selviytyminen oli ehkä yksi elämäni kamalimmista kokemuksista. Olen pohtinut leikkauksen tarvetta pitkään ja lopulta päätin, etten voi elää enää näin. Mulla ei ole siis ollut mitään angiinakierrettä, enkä ole itseasiassa tietääkseni sitä koskaan sairastanutkaan *koputtaa puuta* , mutta mulla oli erityisesti oikeanpuolimmainen risa aivan liian suuri ja erittäin proppuileva, ja mulla oli jatkuva ylähengitystien sairastelukierre. Nämä olivat mun syitä lähteä leikkaukseen. Mulle kerrottiin kyllä, että leikkauksesta toipuminen tulee olemaan kivuliasta, mutta se kipu, mitä mä koin, oli sanoinkuvaamatonta. En halua ketään pelotella, joka leikkausta suunnittelee tai on siihen menossa, sillä mulla on tosi paljon tuttuja, joilla nielurisat on aikuisiällä leikattu ja niillä on mennyt tosi hyvin toipuminen. Mulla itsellä sattui vaan olemaan todella huono tuuri.

Itse sairaanhoitajana ja päiväkirurgiassa yhden työharjoittelun tehneenäkin tiesin kyllä millainen toimenpide tulisi olemaan ja olin hyvin varautunut. Ja toimenpide nukutuksineen meni hienosti. Leikkauksen jälkeiset kaksi päivää meni siinä ja siinä, kipulääkkeet riitti ja vointi oli ok, mutta sen jälkeen alkoi kivut kovenemaan ja lääkityksestä ei ollut enää mihinkään. Plus sitten lopulta kun mulla lähti katteet, ne lähti veriryöppynä kerralla. Mua ei onneksi jouduttu polttamaan uusiksi, se oli mun suurin pelko. Verentulo saatiin kotikonstein kuntoon ja sen jälkeen mun vointi alkoi kohentumaan ja nyt ollaan tässä. Pientä herkkyyttä vielä kurkussa, mutta melkein normiruokavaliolla jo mennään ja lääkkeettömästi. 

Pahoittelen kuvan laatua. Otin sen lääkehuuruissani instagrammiin ja nyt huomaan, että se on vähän tärähtänyt :D

Kahden viikon sairaslomani aikana vietin aikani suurimmaksi osaksi sängyssä. Mulla oli koko ajan nälkä, mutta kun nieleminen on tuskan takana, jouduin tyytyyn mehukeittoihin ja veteen. Leffoja katselin koko ajan, mutta pätkissä. Välillä piti tauotella, kun piti rauhoitella itteään ja yrittää saada nukuttua kipua pois. Oli muuten yllättävän hankalaa löytää mitään hyvää katsottavaa! Nyt on tullu aika surkeesti uusia leffoja jotka edes vähääkään kiinnostaisivat. Oman dvd-hyllykköni oon kattonut läpi niin monta kertaa, että ei vaan huvittanut sieltä mitään kaivaa. Välillä sit vaan katselin muumeja aikana kuluksi. 

Kuitenkin tyypillisesti myöskin mun sairaslomani aikana posti kulkee! Joten muutama pikkuinen kiva ei niin pikkuinen paketti saapui kotiosoitteeseen sairastelun aikana. Ensin ilmestyi postilaatikkoon uusi t-paita. The Hillbilly Moon Explosion on tuttavuus, johon törmäsin hyvän ystävän kautta Pin-Up Finland kisan aikana viime vuonna. Nyt oon ihan koukussa kyseiseen bändiin ja kun löysin tän paidan niiden sivuilta, se oli vain ostettava! En muistakaan milloin viimeksi olisin ostellut bändipaitoja.. Taitaa olla joskus viimeks 15vuoden ikäisenä. 

Ja tää on yks mun suosikkibiiseistä <3 explosionin="" fanituotteita="" hillbilly="" moon="" osoitteesta="" saa="" the="" thehillbillymoonexplosion1.bandcamp.com="">

Sitten tuli perjantaina puhelu, että olisinko mahdollisesti kotosalla, kun posteljoonilla olisi vielä yksi paketti tuloillaan. Kengät. Aluksi olin ihmeissäni, koska en ollut ihan varma, mistä ihmeen kengistä se puhui. Sitten siinä alkoi postimiehelläki olla epävarmuus, että olikohan se sittenkään soittanut oikealle ihmiselle. Sitten muistin. NE KENGÄT! Siinä sitten naama ja suu turvonneena yritin sönköttää jotakin ja kengät saapuivat kotiovelleni. 

Kengät tilattu sivuilta www.minnaparikka.com


Olen haaveillut Minna Parikan kengistä vuosia, mutta en ole koskaan raaskinut niitä hankkia. Sitten tuossa yksi päivä selailin huvikseen kaikki brandokset ja zalandot etsien jotain kivoja, uusia, erilaisia korkokenkiä, kunnes muistin yhtäkkiä Parikat. Erityisesti selatessani Nelliinan vaatehuonetta ihailen kovasti aina hänen Parikoitaan. Joten suunnistin suoraan Minna Parikan nettisivuille ja sieltä löysin nämä ihanuudet, jotka sitten oli vain yksinkertaisesti saatava kotiin. 


Korkokengät ovat Minna Parikan Lolita Powder Patent koossa 36

Olen lapsesta asti haaveillut, että saisin joskus puputohvelit, tiiättekö niinkuin korvilla ja häntätupsulla, mutta en ole sellaisia vielä koskaan löytänyt. Huikatkaa jos tiiätte semmoisista! Mutta kun näin nämä, niin oli vain ostettava! Mun jalka on vains emmoinen surkea 35/36 väliltä, että pituuden puolesta pitäis olla 35 kenkä, mutta joudun ostaan 36 että päkiä mahtuu, muuten varpaat menisivät muusiksi. Joten kuten melkein kaikissa korkokengissäni, joissa ei ole nilkkaremmiä tai muuta vastaavaa, joudun näihin laittaan lisäksi geelityynyt ja kantapäähän teipin. Mutta muuten ne ovat kyllä puhdasta rakkautta ja ihanat jalassa! 


Tuli toki postissa muutakin, nimittäin niitä värikkäitä vaatteita, joista mainitsin aiemmin. Tuli Hell Bunnyn kellomekko ja kynämekko, Voodoo Vixenin neule, Bannedin playsuit ja pari Collectifin toppia. Nyt saisi hetkeksi loppua nuo neuleiden ja mekkojen ostelut, kun mun vaatekaappini aivan pursuaa yli niistä. Valitettavasti saatte nyt vain tämmöisen teaser kuvan vaatteista, koska mun kasvot on ollut kuin mursulla nää pari viikkoa, niin en ole asukuvia otellut. Mulla on nyt parit kuvauksetkin tulossa, niin joitakin näistä näätte sitten mahdollisesti mun päällä. Oon ihan innoissani! ^^

2 kommenttia:

  1. Voi kun herkulliset kengät ja muut ostokset. Tuota Voodoo Vixenin neuletta katselin itsekin, mutta ostin lopulta Hell Bunnyn samantyyppisen (värimaailmaltaan) Hummingbird-neuleen. Saako udella mitä maksoit noista Parikoista ja onko ne ihan nahkaa vai keinomateriaalia? Olen itse kuolannut niitä, missä on sydänaukko jalkapöydän päällä ja nauhat solmitaan kiinni, mutta hinta on niin kamala, että on jäänyt ostamatta, kun Lola Ramonalla on ihan yhtä söpöjä popoja halvemmalla ja oikeaa nahkaa nekin. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parikat olivat valitettavasti arvokkaat parin sadan euron kengät. Nahkaa ovat. Itsekin kovasti haaveilen kyseisistä sydänaukko kengistä, joista puhuit. Ehkä joku päivä raaskin ostaa nekin. Näitä varten säästelin vähän rahojani, pupukenkäfanina nämä menivät ykkössijalle :D Rakastan myös Lola Ramonan kenkiä, yhdet Lola Ramonan Angie korkkarit löytyy ja ovat kyllä todella hyvät jalassa :)

      Poista

Leave a comment