sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Mini Summer Break And Some Photo Shooting

Viime viikolla olin alkuviikosta yövuoroissa ja keskiviikkoaamuna alkoi mun minimini kesäloma. Luulin, että mulla ei olis vielä alkanut kerääntymään kesälomapäiviä, kun aloitin työt vasta joulukuussa valmistuttuani, mutta kaksi virallista päivää oli kerääntynyt. Ja koska otin ne peräkäin, niistä tuli maagisesti kolme. Alkukeväästä sain yhteydenoton yhdeltä kuvaajalta TFCD-kuvauksista ja sijoitin kesälomapäiväni tälle viikonlopulle. Ja näin mun kahdesta virallisesta päivästä tuli tavallaan viisi päivää, kun lopetin yövuorot, jäin vapaille ja sitten alkoi lomapäivät.Aluksi matkustin vanhempien kanssa Ylöjärvelle kummipoikaa katsomaan, josta jatkoin sitten matkaa perjantaina ystävän luokse Parolaan. 



Lauantaina oli itse kuvaukset Järvenpään Vanhankylän kartanossa. Aluksi oli lupailtu aurinkoista, mutta kuitenkin kävi niin, että päästyämme perille alkoikin sataa. Sadetta tuli kyllä kuuroittain, mutta melkolailla koko ajan tihkutti vettä ulkokuvausten aikana. Onneksi se ei kuitenkaan vaivannut. Meillä oli niin hauskaa! Paikalla oli kolme kuvaajaa, taiteilija ja muutamia tuttuja viime vuoden Pin-Up Finland kisasta sekä uusia ihania tuttavuuksia pin-upin ja burleskin piireistä.

Ensimmäinen setti oli picnik meiningillä ystäväni Sandran kanssa. Tuo Sandran mekko on vain niin upea. Haaveilin siitä mintun värisenä, kun tuli Hell Bunnyn mallistoon, mutta en raaskinut tilata. Nyt kun katsoin sitä oon ihan tyytyväinen etten tilannutkaan. Vaikka se on upea, sen materiaali ei veny ja tutkiessani mittoja tippuisin niin pahasti kahden koon väliin etten mitenkään saisi siitä istuvaa. Mutta Sandran päällä se on upea! Itselläni oli päällä mun ensimmäinen Doviman mekko, jonka sain Pin-Up Finland 2014 kisasta. Eli Waikiki Coral Palm Swing Dress, josta mainitsin aiemmin täällä. Mekko on nyt lyhennetty ja olen erittäin tyytyväinen, kun se ei näytä enää teltalta päälläni. Näiden kuvien aikana vettä tuli aika kivasti, mutta onneksi se ei pilannut tunnelmaa :D


Photo: Qumma Art
Models: Cece Bombshell & Sandra DeVille
Cece's Make-Up: Cece Bombshell
Cece's Hair: Sandra DeVille
Sandra's MUAH: Sandra DeVille
Dresses: Dovima & Hell Bunny



Photo: Qumma Art
Models: Cece Bombshell & Sandra DeVille
Cece's Make-Up: Cece Bombshell
Cece's Hair: Sandra DeVille
Sandra's MUAH: Sandra DeVille
Dresses: Dovima & Hell Bunny

Toisessa setissä mulla oli uusi Pinup Couturen Deadly Dames Zebra toppi ja Blingon perusmusta kynähame. Tuosta topista on tullut yks mun suosikeista ja on monestikin arkikäytössä mun ykkösvalinta. Ostin saman topin myös perusmustana hetken mielijohteesta tilatessani Topvintagesta vaatteita. Toppi on todella mukava päällä ja istuu kauniisti! Tosin tästä asukokonaisuudesta ei valitettavasti tullut kuin vain pari kuvaa. Tässä vaiheessa sade alkoi yltyä ja meillä oli sovittuna lavaesiintyminen Mervi Kallion haastattelemana klo 16 jälkeen, joten tuli kiire siirtyä sinne. Sit kun oltiin valmiita kello olikin jo sen verran, että piti jo vaihtaa kolmas asu, kun meidän piti ehtiä vielä ajaan takaisin Hämeenlinnaan josta mun juna takaisin kotiin lähti jo ennen yhdeksää. 

Photo: Maria Kimalle Photography
Model: Cece Bombshell
Make-Up: Model
Hair: Sandra DeVille
Hairflower: Rochabilly Cherry
 

En tullut kuitenkaan tältä reissulta tyhjin käsin. Ylöjärven ostoskeskuksesta löysin Finlaysonin pop-up myymälän, jossa oli muumi käsipyyhkeitä halvalla. Ostin niitä yhden jokaista (lopultakin sain hattivatti-pyyhkeen) ja kirjatorilta löysin alennus hyllystä Tove Janssonin elämänkerran "Tee työtä ja rakasta". Oon kuullut siitä paljon kehuja ja tykkäsin tosi paljon "Muumimaailma ja todellisuus"-kirjasta, joten odotan tältä paljon. Parolasta sain vielä tuon yllä olevan hiuskukan, joka on ihanan Rockabilly Cherryn käsialaa. Mulla on aika paljon kertynyt kaikenlaisia hiuskukkia, mutta aina löytyy uusia ihania, jotka on vain pakko saada!


Mulla olis ollut vielä neljäs mekko, mutta siihen asti en koskaan ehtinyt. Kolmas mekkoni oli Hell Bunnyn Viktoria  kynämekko. Kävin poseeraamassa parin auton kanssa ja otettiin muutamat ryhmäkuvat. Lisää virallisia kuvia voi nähdä myös instagrammissa ja facebookissa, jos haluaa. Julkaisen kuvia hitaasti, sitä mukaan kun niitä saan.



Photo: Maria Kimalle Photography
Models: Meya De Ville, Honey B'Zarre, Lorelai Blue, Veda DecaDenza, Cherry Jo Candie, Sandra DeVille, Fifi Vanille & Dixie Feathers


Ja  siinäpä se mun mini kesälomani olikin. Junamatka takaisin kotiin tuntui ikuisuudelta ja ajallisesti kestikin 4 tuntia 45 minuuttia. Olin ensimmäistä kertaa jossakin Duo vaunussa, joka on siis ravintolavaunun yläpuolella oleva vaunu. Siinä toisen reunan paikat on kaikki nelinpaikkoja ja toinen reuna yksinpaikkoja ikkunaan päin. Sain olla suurimman osan matkasta nelinpaikalla yksin, mutta unesta ei ollut yöjunassa lauantai-iltana toivoakaan. Alakerrasta kuului melua ja joku sammui rappusiinkin, että jouduin (hänen käskystään) kiipeämään yli kun jäin omalla asemallani pois. Argh! Kulkisin paljon mieluummin autolla, mutta matka olisi todella yksitoikkoinen ajaa yksin. Toiseksi eipä nykyään se tuu yhtään halvemmaksi mennä omalla autolla yksin, joten juna melkein on paras vaihtoehto. Budjetille ei kyllä tee yhtään hyvää, kun nyt ei ole enää opiskelijaetuja, joiden turvin matkustin aiemmin paljon pk-seudulle.



Millainen kesäloma teillä on tiedossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leave a comment