8. kesäkuuta 2015

Would you like a cup of tea?
Viikko sitten torstaina käytiin valokuvaaja Ulla Nikulan kanssa kuvaamassa paikallisessa kahvila/ravintola Nannen NamNamissa. Kävin siellä joskus kuukausi sitten ensimmäistä kertaa kahvilla ystävän kanssa ja rakastuin paikkaan heti. Siellä on upea tunnelma ja todella kaunista vanhoine huonekaluineen ja astioineen. Salamana iski ajatus, että tämä paikka olisi täydellinen kuvauksille ja otinkin heti yhteyttä Ullaan.


Ullan kanssa on mahtava työskennellä. Kuvaukset on todella rentoja ja materiaali on aina hyvää. Olen joka kerta ollut todella tyytyväinen. On ihanaa kun kotikaupungissa on kuvajaaystäviä joiden kanssa voi tehdä yhteistyötä. Välillä tuo matkustelu väsyttää ja on niin ihanaa kun ei tarvitse kuin ajaa korkeintaan 15minuuttia ja oletkin jo kotiovella pitkän päivän päätteeksi. Kuvauksissa käytin Hell Bunnyn Maisy 50's kellomekkoa, jonka kuosi vilahtikin yhdessä aikaisemmassa postauksessa viimeisessä kuvassa "katsokaa mitä kaikkea postipoika toi tullessaan". Alussa aristelin kovasti mekon väriä, sillä se oli tuommoinen pastelinen vähän vaalean vihreän ja sinisen välimaastoa. Ei kuitenkaan täysin minttukaan. Leikkaus on ihana ja olen tainnut nyt jäädä koukkuun tuollaisiin sydänleikkauksella oleviin mekkoihin, joissa on eri kankaiset hihat ja kaulus. Millähän nimellä tuota oikeasti kutsutaan. Noh tilasin anyway mekon Miss Windy Shopilta sairaslomani aikana ja mekko saapui juuri sopivasti ennen kuvauksia. Aamulla vielä sovittelin mekkoa ja pohdiskelin, onkohan tää sittenkin huono idea. Mekko vaikutti aika pitkältä enkä ollut ihan varma siitä, sopiiko tuo värimaailma sittenkään minulle. Toiseksi tilasin mekon tarkkaan itseni mitaten ja mekon piti olla juuri ja juuri mittojeni mukainen, mutta jostain syystä se olikin aavistuksen löysähkö. Onneksi ei kuitenkaan liikaa, mutta jotenkin turhauttavaa miten usein nykyään on tätä ettei voi aina luottaa annettuihin mittoihin. Mutta loppujen lopuksi olen tyytyväinen, että en lähettänyt mekkoa takaisin. Kuvissakin se näyttää todella kivalta ja tulee aivan prinsessamainen olo kun sitä käyttää. Helmaa todennäköisesti joudun lyhentämään, mutta sillä nyt ei ole vielä kiirettä.  

Tässä sitten pari virallista kuvaa:

Photo: Valokuvaaja Ulla Nikula
Model&MUAH: Cece Bombshell
Location: Nannen NamNam
Dress: Hell Bunny from Miss Windy Shop

Photo: Valokuvaaja Ulla Nikula
Model&MUAH: Cece Bombshell
Location: Nannen NamNam
Dress: Hell Bunny from Miss Windy Shop

Photo: Valokuvaaja Ulla Nikula
Model&MUAH: Cece Bombshell
Location: Nannen NamNam
Dress: Hell Bunny from Miss Windy Shop

2 kommenttia:

 1. Misswindyshopilla olevat mitat eivät ole vaatteen oikeita mittoja vaan valmistajan mittataulukoita, jotka Hell Bunnylla aika tehokkaasti heittää häränpyllyä :D Ainoa paikka, jossa on OIKEASTI oikeat mitat on Topvintage. Vivien of Hollowaylla on hyvin lähelle oikeat ja kaikki vaatteet on oikeasti suurin piirtein samankokoisia, mutta monissa muissa tosiaan on vain suuntaa antavat mitat ja yleensä monesti vielä se valmistajan yleisin kokotaulukko, vaikka olisi vaatteelle erikseenkin kokotaulukko.

  Ja sitten itse kuviin, aivan ihana mekko :) Kaikkien muiden päällä näyttää tosi kauniilta, sinulla ja PTFU:n MRV:llä eritoten, mutta itse en ole jotenkin lämmennyt sille, kun en usko että näyttäisi itsellä yhtä hyvältä. Ehkä vielä joku päivä rohkenen sovittamaan sitä tuossa wannabella, jos se vaikka istuisikin kauniisti. Lähinnä tuota vyötä aristelen, kun on satiinia, mutta senhän voinee irroittaa/vaihtaa toiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä kans yleensä tarkistan Topvintagelta mittoja (ja pääsääntöisesti tilaankin sieltä mielelläni). En tiedä miksi kuvittelin, että jossain muualla mitat voisi kerrankin pitää paikkansa :D

   Kiitos paljon! Aristelin tätä kans kovasti, mutta joku ääni pään sisällä sanoi, että joskus niitä nou-nou mekkojakin kannattaa kokeilla! Olen oikein tyytyväinen :)

   Vyö on ihan irroitettava satiininauha. Itsekin ensin aristelin sitä ja vannoin, etten laita ollenkaan. Mutta sovitettuani monta eri vyötä, en vain löytänyt mitään joka olisi sopinut. Ja yhtäkkiä tykästyin tuohon satiiniin :D Mutta varmasti siihen kävisi muutkin, tai miksei ilmankin mitään.

   Poista

What do You think?