20. elokuuta 2015

English Liquorice And Pandas - Viihtyvyyttä Työasuun

Koska elämä ei ole pelkkiä mekkoja ja kauniita kuvauksia, täytyy myös muistaa, että työssäkin voi olla kaikkea mukavaa viihdykettä. Erityisesti vaaleanpunainen on ollut semmoinen väri joka on päätynyt mun työasuuni hyvinkin monessa muodossa. Se alkoi siitä, kun kannoin koko opiskeluajan kaulanauhoja, joita sai ilmaiseksi eri edustajilta. SUPER, TEHY, kerran oli jopa Olvi. Sitten yhtenä päivänä aloin seurailemaan kun muilla työkavereilla oli kivoja erilaisia avainkaulanauhoja, kuten esimerkiksi vetoketjulta näyttäviä. Toinen iso juttu oli helmet ja niitä lähdin ensimmäisenä sitten metsästämään. Ostin yhdet vaaleanpunaiset kankaalla päällystetyt helmet, mutta olen jo niiiiin kauan seuraillut eri tapahtumissa Elvari-koruja, joten aika nopeasti vaihdoin sitten vähän enemmän semmoiseen, mikä herättää huomiota lapsissa. 

Lasten sairaanhoitajana tylsät Olvi-kaulaketjut ei vain toimi. Eikä myöskään työpaikan omat nimikko avainnauhat. Päätin pistää sitten kunnolla ranttaliksi ja ostin lopultakin pitkään haaveilemani englanninlaku korvikset ja sitten samalla englanninlaku avainkaulanauhan ja ponnarin. Tai "nutturanamu" nimellä ponnari oli. Ja kyllä ovat kehuja töissä antaneetkin! Lapset tykkäävät tosi paljon ja kysyvät, onko nuo syötäviä. Aidon näköisiä ovat ja todella ihania. Korvakoruja en tietenkään voi töissä käyttää, ne ovat vapaa-ajan huvia, mutta ponnari ja avainnauha tuo kyllä piristettä työpäivään, erityisesti työasuun, joka koostuu aivan liian suurista koltuista. Tiedättehän, hoitajien asut. Huoh. 


Huomaatteko? PINKKIÄ! Elvari-korut ovat ihania ja itsetehtyjä, uniikkeja. Ja nikkelittömiä, joten ei tarvitse huolestua, että krovat turpoaa päästä. Ja värivaihtoehtoja on monia. Mulle nyt tietenkin oli päivänselvää, että haluan pinkkiä, kun olin juuri ostant uudet vaaleanpunaiset työkengätkin, mutta noita kaulanauhoja saa myös eri väreissä tai monivärisinä. Nutturapompulan otin kyllä monivärisenä, ei sitä tainnut muuna saadakaan. Ja toimii muuten hyvin myös ihan pompulanakin itsestään, on jämäkkä kuminauha eikä valu kun on noita feikkikarkkeja pitmässä paikoillaan! Toivottavasti törmään Elvari-koruihin taas messuilla, täytyy ostaa parit korvikset lisää. 

 Voin muuten kertoa, että on yllättävän hankala ottaa kuvaa nutturasta. Ja joudunkin nyt pahoittelemaan myös sitä, että sehän on ihan purkaantunut! Noh, sehän on ollut koko työpäivän, niin ehkä annettakoon anteeksi. Puhumattakaan siitä, että lyhensin hiuksiani entisestään, niin oli yllättävän haastavaa laittaa tuota nutturaa aamulla lyhyillä hiuksilla. 

Ja lopuksi mun ihanat panda-työkengät ala Maahinen!  

1 kommentti:

  1. Miullakin on tuollaset englanninlakritsikorvikset, mutta roikkuvana versiona :) Torilta ostin, siellä oli kaikkia ihania herkkukorviksia, joulupipareista lähtien :D

    VastaaPoista

What do You think?