9. tammikuuta 2016

Baby It's Cold Outside

Nyt kun joulu on jo ohi ja loppiainenkin on eletty, on aika laittaa pikku hiljaa kaikki jouluiset koristeet ja kuusi pois. Itseasiassa jo ennen joulua jouduin siivoamaan kyntteliköt sun muut pois, kun pelkäsin, että karvaiset kaverit tiputtaisivat ja tuhoaisivat ne heti. Meidän joulukuusikin oli ympäri joulun aivan järkyttävä, kun Tiuhti erityisesti kiipeili kuusessa koko ajan ja tiputteli tiuhalla tahdilla palloja lattialle. Lapseni olin hirveä jouluintoilia, teininä vihasin joulua ja nyt aikuisena tykkään taas joulusta. Mutta en siitä lahjahössötyksestä. Joululaulut (siis vanhat jazz ja blues klassikot) ja lämmin glögi kuuluu omaan arkeen jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta ja jatkuu helposti lähemmäs helmikuuta. Yleensä juon paljon punaista glögiä, mutta tänä talvena olen tutustunut siihen kultaiseen ja olen aivan koukussa! Rakastan kynttilöitä ja jouluvaloja, sitä tunnelmaa. Ja miten ihanaa juoda iltaisin vilteissä kuppi kuumaa!


Vaikka juhlakausi on päättynyt niin kylmyys kyllä jaksaa muistuttaa vielä siitä, että on talvi. Lunta täällä ei oikeastaan ole ollut nimeksikään, vain jäätä. Tosin nyt pari päivää yhtäkkiä alkoi lauhtumisen myötä myös lunta tulemaan, mutta sekin on pinta kerros. Autonkin päältä lumet lähti melkein puhaltamalla. Ei siinä, en tykkää lumeasta itsessään yhtään, mutta se kyllä kaunistaa maisemaa. Ja uskaltaa paremmin käveleskellä työpäivän päätteeksi yötä vasten kotia kun erotut hyvin lunta vasten. Mustassa talvessa ahdistaa kulkea, kun et näe yhtään mitään.

Photo: Hanna K Photography
Model&MUAH: Cece Bombshell
Location: Villa Kiviniemi

Mainitsinkin aikaisemmin, että kävin ennen joulua Villa Kiviniemessä kuvauksissa Hanna Kankaanpään (Hanna K Photography) kanssa. Otimme myös muutaman takkatulen loimua esittävän ruudun, joista tässä pari suosikkiani. Halusin jonkun jättimäisen lämpöisen villatakin pukea kuvauksiin päälle, mutta en sitten löytänyt sellaista mistään. Kuvien neule on Bannedin No Doubt burgundyn värissä. Ihastuin kovasti tähän Topvintagen sivuilla, mutta sitten kun olin tilaamassa, niitä ei enää ollutkaan. Kyseinen kappale löytyi sitten Glamrock Clothingin kautta. Tilasin XL koon, vaikka yleensä käytän M tai L kokoisia neuleita materiaalista riippuen. Kuitenkin yllätyin kovasti miten nafti tämä neuletakki olikin! Sain juuri ja juuri kinnattua sen päälleni ja harmistuin kyllä vähän, miten lyhytkin se oli. Jotenkin kuvittelin ihan muuta.. Muuten kyseinen neule on kyllä kaunis väriltään ja tyyliltään, mutta ei oikein istu minulle niin kuin olisin toivonut. Jotenkin erityisesti rintakehä kinnaa. En sitten tiedä, jos tämä käytössä alkaa löystyä mukavammaksi.


Villasukat on ehdoton must. Kyseiset sukat on anopilta saatu vuosi sitten joululahjaksi ja yhdet suosikeistani. Viltti ja muki löytyi Villa Kiviniemen hyllystä ja ovat Greengatea. Tykkään kovasti Greengaten kuvioinneista, mutta omistan vain yhden punaisen pienen kupin ja posliinisen lusikan. Suurinosa heidän mallistostaan, kauneudesta huolimatta, ei kuitenkaan ole minun tyyliäni. Ystäväni kuitenkin kerää niitä kovasti, erityisesti lattekuppeja, ja saankin nauttia näistä ihanuuksista heillä vieraillessani. 

Photo: Hanna K Photography
Model&MUAH: Cece Bombshell
Location: Villa Kiviniemi
Photo: Hanna K Photography
Model&MUAH: Cece Bombshell
Location: Villa Kiviniemi


Lopuksi vielä täytyy esitellä tämä ihana leikkuulauta, jonka onnistuin bongaamaan Halpa-Hallista. Meillä on ollut ikuisuuden vanha ylikulunut ruma leikkuulaita käytössä vuosia ja olen pitkään miettinyt uuden ostoa, mutta se on vain tuntunut niin turhalta ja aina jäänyt. Näin toissapäivänä tämän ja kyllä heti epäröimättä mukaan! Täytyy sanoa, että ehkä se on hyvä, ettei aina heti osta jotain vain siksi että tarvitaan jossain vaiheessa uusi. Sitten kun aikansa odottelee ja etsii, löytää mieluisen ja silloin hankinnan teko on mukavampaa. Nyt ei ole enää tylsää sinistä leikkulautaa kaapin kätköissä, tämä sopii hyvin keittiöön esillekin silloin kun ei ole käytössä.1 kommentti:

  1. Meilläkin joulukuusi oli ihan karmea kun kissat hyppi siinä :D Erityisesti Lucifer. Kaiken kukkuraksi se on niin typerä kissa että se syö kaiken minkä keksii loppuun asti, ei vaan leiki. Vatsa menee tietysti sekaisin kun alkaa nielemään koristeita ja pölyä ja muovikuusen neulasia. Kyllä siihen apinaan hermot menee välillä :D Laitettiin sitten kuusi pois. On se kyllä vähän jotain oppinut, silloin kun se meille tuli niin se kävi napostelemassa hiekkaa ja Salomen kakkaa..

    Ihania kuvia! :3

    VastaaPoista

What do You think?