30. tammikuuta 2016

One More Summer Memory

Kevät tulee! Tänään paistoi aurinko niin kauniisti aamusta, että jos en olisi mennyt kunnolla ikkunan ääreen ja nähnyt lunta, olisi voinut kuvitella nyt olevan kunnon kevät/kesä aika.Päivät ovat kyllä menneetkin melko sukkelasti. Olen ollut pitkiä pätkiä töissä, joskus 6-7 päivää ja sitten taas yhden päivän vapaalla ennenkuin uusi putki alkaa. Olen myös siivonnut kämppää, mutta sitä ei uskoisi, koska tänne ei voi enää ottaa ketään vierailulle. Asun kaksikerroksisessa minikerrostalossa kissojen kanssa ja juuri pari päivää sitten alakerran naapurini vihjasi hyvin erikoisesti, että tassujen äänet ovat kovia.. Anteeksi, mitä? Seinänaapurini huudattaa musiikkia päivät-yöt ja toinen alakerran naapuri järjestää joka viikonloppu bileitä. Mutta sinua vaivaa kun tassuista lähtee melua. Hmm. Joten vuorasin meidät lattiat hirveillä kasoilla mattoja. Kaikki mitä kaapeista ja varastostani löysin. Ihan vain kunnes löydämme uuden kodin (jota olemme siis jo vuoden ajan etsineet, ei tämän tapauksen vuoksi). Oikein hävettää itseäkin tulla nykyään kotiin, kun kaikki on niin sekavan ja yhteensopimattoman näköistä.

Noh, mutta koska päästiin jo haaveilemaan lämpimistä ajoista kauniina kesäpäivänä, palaillaan vielä kerran viime vuoteen. Viime kesänä suunnittelin lähteväni rannalle nauttimaan lämmöstä ja auringonpaisteesta, mutta loppujen lopuksi kävin niin, että päädyin rannalle tasan kerran. Ja silloinkin kahlasin vain, enkä edes päätynyt veteen saakka. Koen veden hyvin pelottavaksi asiaksi. Oikeastaan koen meren pelottavaksi asiaksi ja en sitten ole todellakaan mikään innokas uimari ja vedessä hengailija. Joskus lapsena viihdyin mahdottomasti uimarannoilla ja uimhallissa. Erityisesti kun reissasimme paljon  jenkkiauto piknic-tapahtumissa, tuli meren äärellä oltua paljon. Mutta mitä vanhemmaksi tulin, sitä pelottavammaksi vesi muuttui. 

Photo: Tiia Myllykangas
Models&MUAH: Cece Bombshell & Shirley So Sweet
Cece's hairflowers: Made by Shirley So Sweet

Kävin viime kesänä siis tasan kerran rantailemassa ja silloin Shirley oli mukanani. Omistan laatikollisen uima-asuja, mutta tosiaan niitä tulee niinharvoin käytettyä, kun sinne rannalle meno vaikuttaa niin ylitsepääsemättömältä asialta. Jutusteltiin sitten Shirleyn kanssa, että meidän pitää käydä rantakuvailemassa ja otettiin Tiia mukaan. Sattui niin uskomattoman hyvä ja KUUMA päivä. 

Photo: Tiia Myllykangas
Models&MUAH: Cece Bombshell & Shirley So Sweet
Cece's hairflowers: Made by Shirley So Sweet

Eräs lastenvaateliike lopetti kotikaupungissani samoihin aikoihin ja näin heidän mainostavan facebookissa tavaroiden loppyynmyyntiä. Yrittäjä möi myös heidän rekvisiittavarastoansa pois ja bongasin sieltä joukosta pari aurinkovarjoa. Varasin heti niitä kaksi, yhden itselleni ja yhden Shirleylle. Nämä ovat yllättävän laadukaita ja hyväkuntoisia varjoja, kankaasta tehtyjä. Omistan pari muutakin varjoa, mutta toinen on ohutta puumaista matskua ja toinen paperia. Hirveän epäkäytännöllisiä ja hankalia kun menevät herkästi ryttyyn ja rikki.   

Photo: Tiia Myllykangas
Model&MUAH: Cece Bombshell
Cece's hairflowers: Made by Shirley So Sweet


Photo: Tiia Myllykangas
Model&MUAH: Cece Bombshell


Photo: Tiia Myllykangas
Models&MUAH: Cece Bombshell & Shirley So Sweet

Tikihenkiset bikinit ovat Kiss Me Deadlyn mallistoa ja punainen polkadot uimapuku tuli hankittua Cybershopin alennusmyynneistä aikoinaan. Siinä ei ole edes lappua, joten en tiedä, minkä firman se oikeastaan on. Shirleyn vihreä uimapuku on Topvintagelta tilattu ja mustavalkosesta en oikeastaan rehellisesti nyt tiedä :D Käyttäisin mielelläni kunnon bikinejä, mutta omalle vartalolleni sellainen ei sovi. Tykkään kyllä enemmän ihan uimapuvusta tai korkeavyötäröisestä bikinimallista.Millaiset fiilikset teillä uima-asujen suhteen? Mitä te suositte?

1 kommentti:

  1. Aa ihania kuvia. Voi kun olis kesä :( Minäkin pelkään vettä, erityisesti merta, ja se yhdistettynä huonoon uimapukuitsetuntoon tarkoittaa että en käy rannoilla :D Plus vielä ihotyyppini joka ei siedä edes ikkunan läpi tullutta 15min kevätaurinkoa. Palan heti, ja aurinkorasvoilla läträäminen on aika raskasta, jos sitä joutuu lisäämään 20min välein. Ja näin teen jos käyn vaikka kävelemässä aurinkoisina päivinä. Yleensä suojaudun kuitenkin neuleilla. Mutta kaipaan silti kesää vaikka ihosyöpäriski kasvaa erityisesti silloin kun palan joka kesä monta kertaa, ja sitä on niin hiton vaikea välttää :D

    VastaaPoista

What do You think?