1. elokuuta 2016

Olive Green And Harlequin

Viime tiistaina meillä oli kuvaussessio Shirleyn kanssa liittyen meidän Honeydew Dearies kaksikkoon, josta kerroinkin teille viime viikolla. Meillä oli myös kuvaukset meidän sponsorimme Undergroundstoren vaatteissa, niistä tulen julkaisemaan teille linkkiä UG:n blogiin, kunhan ollaan saatu teksti kirjoitettua. 

Kun kuvauspäivä oli sovittu, en ollut yhtään varma, mitä pukisin päälle. UG vaatteet oli selvät, mutta halusin jotain muuta toiseksi asuksi. Jotain todella värikästä ja kivaa, kesäistä. En vain kuollaksenikaan keksinyt mitä pukisin ja kun kävin läpi vaatekaappia, huomasin, että aika paljon itseltä löytyy loppupeleissä tummia vaatteita. Ok mulla on pari valkoista mekkoa, pinkki Niagara, mutta sitten suurimmaksi osaksi on tumman punaista, punaista, tumman sinistä ja mustaa. Melkein masennuin. Haluan olla värikäs ihminen, pirteä! Onneksi postimies kävi tällävälin postilaatikollani ja minulle tuli ihanimmassa kirjekuoressa sortsit, jotka pelastivat kriisini tyystin. 


Teimme Shirleyn kanssa tilauksen Pinup Girl Clothingille jenkkilän itsenäisyyspäiväalennusmyyntien aikaan. Tilasin silloin vaaleanpunaisen jenny-mekon, mutta jäin vielä miettimään, haluanko muuta. Noh, tuli kiire tehdä tilausta, joten otin vain mekon ja jäijnkin sitten jälkeenpäin harmittelemaan etten ehtinyt kunnolla valmistautua tilaukseen, että olisin tiennyt oliko muuta koossani tarjolla. Onneksi seuraavana aamuna Curvelicious Jo-Jo laittoi viestiä, että hän olisi myös tekemässä PUG:ille tilausta ja olisinko mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan tilaukseen. Sitten rupesin käymään läpi uudelleen sivuoston tarjontaa. Itseltä löytyy toivomuslistalta lähemmäs 100 tuotetta, mutta harvemmin niissä on kokoja jäljellä kun tilailee alennusmyyntien aikaan ja aika moni niistäkin tuotteista on asusteita, eikä vain vaatteita. Harlekiini kuviosta on tullut itselleni iso suosikki viime kertaisen musta-turkoosi hameen myötä ja olisin halunnut ne sortsit, mutta kokoja oli vain valkopohjaisissa. Joten otin riskin ja tilasin ne valkopohjaiset vaikka pelotti, että näyttääkö leveä ahterini niissä valaan pyllyltä. Kun avasin kirjekuoren meinasin kiljaista ihastuksesta ( pidin kuitenkin itseni kurissa, sillä Rekkamies nukkui makuuhuoneessa, enkä todellakaan halunnut hänen huomaavan jälleen uutta "rättikääröä"). Sortsit olivat livenä vielä kivemmat, kuin mitä myyntikuvassa. Näistä tuli ihan mieleen semmoinen Ässä karkkipussi! Ja kun sovitin niitä, niin ah. Takapuoli ei todellakaan näyttänyt liian leveältä. Sortsit istuivat kauniisti, toki selässä oli joustorypytys, joka helpotti istuvuutta ja huomasin samalla että olisin sen ansiosta saattanut mahtuakin jopa pienempään kokoon. Näissä ei myöskään tullut semmoista hirveää kengurupussia haaroihin, niin kuin monissa muissa korkeavyötärösortseissa tuntuu erityisesti tämmöiselle pyöreämmälle ihmiselle tulevan. Nämä ehdottomasti kuvauksiin! Ja hetken mallailtuani vaatekaappiani, löysin sortseihin sopivan paidan. 


Asukokonaisuudeksi muodostui tämä ja olin niin tyytyväinen! Oli ihanan kesäinen olo ja kerrankin tuntui, että olin pukeutunut hyvin värikkäästi ja samalla suloisesti. Voiko niin sanoa? Jokatapauksessa paitana toimi PUG:ilta aikoinaan postettu Dixiefriedin bustier toppi oliivin vihreänä. Ostin tämän viime talvena alennusmyynneistä, mutta en ehtinyt sitä vielä kertaakaan käyttämään, kun en keksinyt, minkä kanssa tämän yhdistäisi ja nuo rintamuksen rypytykset ovat tuntuneet jotenkin todella ahdistavilta ja vaikeilta yhdistää muihin vaatteisiin. Mutta näiden sortsien kanssa se oli kyllä täydellinen. Toppi on miellyttävän tuntoinen, mutta todella lyhyt, minkä vuoksi se vaatii päällensä korkeavyötäröisen alaosan. Etuosassa on luut, samalla lailla kuin Jayne ja Jenny mekoissa ja selässä on napit. Todella mukavan ja tukevan oloinen päällä, aivan kuin olisi korsetti. Punaisen vyön nappasin yhdestä Lindy Bopin mekosta ja Lola Ramonan Angiet kruunasi kokonaisuuden. Shirley oli tehnyt myös salmiakkikuvioiset nappikorvikset, jotka olivat sattumalta oliviin vihreät, joten ostin häneltä ne vielä kirsikaksi kakun päälle. 

Shirley photobombas behind the scenes kuvauksia.


Shirleyllä oli itsellä päällään oliivin vihreä Jayne, joka läheltä katsottuna oli aavistuksen eri sävyinen, kuin oma bustier toppini, mutta kun hyppäsimme yhdessä oranssin jenkkiraudan eteen, täytyy sanoa, että värimme osuivat oikein nappiin.

Photo: Tiia Myllykangas
Models & Make-Up: Shirley So Sweet & Cece Bombshell
Hairdo's & Earrings: Shirley So Sweet
Clothes: Pinup Girl Clothing


Photo: Tiia Myllykangas

Photo: Tiia Myllykangas

Photo: Tiia Myllykangas
Models & Make-Up: Shirley So Sweet & Cece Bombshell
Hairdo's & Earrings: Shirley So Sweet
Clothes: Pinup Girl Clothing

English

Last Tuesday we had a photo shoot session together with Shirley as our Honeydew Dearies duo. At the same time we took some pictures some clothes sponsored by Underground store. I will be posting a link to the blog post at Underground’s own blog as soon as it’s published.

After we decided the photo shoot day, I started to panic on what to wear. For the Underground store shoot I had everything ready, but for our own shoot I wanted something colorful. Suitable for summer. But no matter how much I went through my closet, I didn’t seem to find anything to wear. Sure I’ve got a few colorful dresses like the Niagara for example but mostly my clothes are black, dark red, dark blue.. dark. I kinda felt depressed, am I really so dark? Luckily the postman stopped by to deliver to me a package that saved my day!

During America’s Independence Day, Shirley and I ordered from Pinup Girl Clothing. They were having a sale at the time. I ordered the pink jenny dress, but I wasn’t sure if I would like something else too. Well we kind of did the order in a hurry, so I didn’t buy anything else, but the next day Curvelicious Jo-Jo asked me if I’d like to make an order with her. I have almost 100 articles in my wish list but most of them are regularly sold out. So I found these super cute harlequin shorts and ordered them! I was kinda scared at first ‘cos these shorts are white and I’ve got some booty.

I received the sorts and I was so super happy! I wanted to scream but kept my cool since my hubby was a sleep and he really doesn’t need to know that I bought something -again. The shorts were even cuter than I imagined and were really comfortable to wear. Mostly when I buy shorts they are kinda baggy but these were not, even though I think I could have rocked the smaller size too. Nevertheless, no complaints at all. These remind me of a bag of candies I used to be crazy about as a child.

So after receiving the shorts I suddenly noticed I’ve got a green bustier from PUG that fit like a glove and tadaa – I got my set for the photo shoot. The green top is made by Dixiefried. At first I didn’t like to wear it. The reason is that it is kinda short and I was a bit nervous about the bust being too much, but with these shorts it looked fine. When I purchased the top I was also surprised to see that this has no zipper, just buttons. But the boning gives you great structure. The red belt was taken from a Lindy Bop dress and Shirley made me the earrings. The heels are from Lola Ramona.

Shirley herself was wearing PUG’s Jayne dress in olive green. Our colors were really nice together especially when we were posing with the orange car.

4 kommenttia:

 1. Iiks miten ihanat shortsit!Sopii sulle kyllä täydellisesti, toi harlekiinikuvio on itelläki ruvennu polttelemaan että tahtoo lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Aluksi vierastin tätä, mutta oon kyllä aivan rakastunut nyt. Löytyy jo kolme harlekiini kuvioitua vaatetta :P Innostuin sitten vähän... :D

   Poista
 2. Voi kun itekin saisi tuota harlekiinikuviota, minulle kelpaisi se missä on turkoosia ja pinkkiä ja vissiin mustaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan paras! Itsellä on se mustapohjainen turkoosilla. Haaveissa vielä se lilapohjainen ja halloweeniksi on ilmeisesti tulossa joku uusi väri :)

   Poista

What do You think?