26. elokuuta 2016

Teerenpeli Tease - Tenderfeet

Burleski on ollut hyvin vahvasti esillä elämässäni nyt parin vuoden ajan, mutta nyt viimeisen vuoden ajan sen rooli on vahvistunut koko ajan kulminoituen siihen, että olen lähtenyt itsekin harrastamaan sitä omaksi ilokseni yhteistyössä Shirleyn kanssa. Shirley kuitenkin on ollut tässä touhussa sen verran pidempään mukana, että hän on jo tehnyt yhden soolo koreografian ja hänen ensiesiintymisensä oli viime viikonloppuna Tampereen Teerenpelissä Tenderfeet-aloittelijoiden illassa. 

Virallinen mainosjuliste, jonka on piirtänyt Tuuli Juntunen (Tuuli's Doodles).
Kaikki Teerenpeli Teasen mainospuput ovat tämän upean taitelijan käsialaa.

Tampereen Teerenpeli on ravintola, joka samanaikasesti toimii tällä hetkellä ainoana paikkana, jossa melkeinpä kuukausittain on burleski-ilta, paremmin tunnettu Teerenpeli Tease. Olen monesti haaveillut siitä, että olisin lähtenyt katsomaan teemailtoja, mutta monestikin suunnitelmat ovat jääneet vain haaveiksi. Tällä kertaa meinasi käydä samoin, nimittäin hotellihuoneet oli jo hyvissä ajoin varattuja, kun Blockfest osui samalle ajankohdalle, enkä saanut itselleni huonetoveria, kun Shirley oli miehensä ja ystäviensä kera jo ehtinyt huoneet varata. Kävikin kuitenkin niin, että viikko ennen esiintymistä, Shirleyn miehelle tulikin toinen meno ja minulle vapautui paikka autosta ja hotellihuoneesta. Sittenkään emme säästyneet vielä vastoinkäymisiltä, sillä myös yksi muu porukasta sairastui, mutta muutamien puheluiden jälkeen saimme mukaamme ystäväni Jampan.

Automatka nro 1.

Automatka nro 2.

Ja siirryttiin autoon nro 3. Tätä se on kun kaikki asuu eri paikkakunnilla.

Tällä kertaa matka Tampereelle oli vähän pidempi, kuin mitä viimeksi, sillä kävimme vähän enemmän Pohjois-Pohjanmaan kautta lenkin ennen lähtöä. Kuitenkin matka sujui melko sulavasti, eikä tuntunut muuten pidemmältä, kuin mitä yleensä. Perille päästyämme kävimme hakemassa Teerenpilistä liput illan tapahtumaan ja kirjauduimme hotelliin. Ensimmäistä kertaa ikinä hotelliin kirjautuessani, olen oikeasti joutunut odottamaan, että klo on tasan 15.00 ennenkuin huoneen on saanut. Yövyimme Tampereen Tornissa, joka on kyllä ehdottomasti yksi hienoimmista hotelleista, joissa olen Suomessa ikinä ollut. Olimme 21-kerroksessa, näkymä oli kaunis. Jännä juttu huoneessa oli, että katto oli jätetty sotkuiseksi betoniksi ja lattia oli betoniharmaa, jossa näkyi kengän jäljet vaikka muuten oli puhdas. Muuten kaikki oli mustaa ja punaista, suihku ja vessa oli erikseen ja lamput oli tyylikäitä. Huoneesta löytyi myös erikoinen kahvikone, jota me emme millään meinanneet Jampan kanssa saada toimimaan. Onneksi Shirley oli Veeran kanssa viereisessä huoneessa, niin koputtelimme ja kyselimme apua laitteiden kanssa.

ABC Hirvaskangas ja lounas.


Hotrod Honey Venys Flytrap. Haluan kaiken tässä printissä.

Menomatkalla heitin päälleni uuden lemppari arkimekkoni, PUG:ilta ostetun Hotrod Honey mekon Venus Flytrap printillä. Tämä printti perustuu Little Shop of Horrors elokuvan Audrey II hahmoon. En usko, että tämä olisi alunperin iskenyt niin paljoa, jos värimaailma olisi ollut eri, mutta nyt kun olen ihan sikana vihreän eri sävyihin päin ja rakastan lilaa, tämä iski samantien. Harmillisesti mekon tuotanto lopetettiin, mutta löysin sen Retroglamiltä kaverin vinkistä ja tilasinkin samantien. Toivottavasti tästä kuviosta tulisi vielä hameita taas myyntiin. Tuuria kyllä oli, sillä mekko tuli suoraan postilaatikkoon eikä tarvinnut maksaa tullejakaan! Tää mekko on kyllä mukava kun matsku on pehmeää ja joustavaa, semmosita trikoomaista. Toki harmillisesti tässäkin on aavistuksen pitkä helma tämmöiselle 150-centtiselle vaahtosammuttimelle, mutta enköhän opi elämään asian kanssa. En raaskisi lyhentää tämmöistä. Vastaavanlainen mekko löytyy kaapista myös fetissiprintissä. Suosittelen! 

Solo Sokes Hotel Torni Tampere

Aasia kaupan kautta lempparieväät.

Shirleyn piti olla jo hyvissä ajoin Teerenpelissä treenejä varten, joten me muut jäimme laittaitumaan ja rentoutumaan hetkeksi hänen lähdettyään. Viiden maissa otimme taksin ja lähdimme liikkeelle. Olimme ensimmäiset Teerenpelin alakerrassa ja treenit olivat vielä kesken, kun tulimme portille odottelemaan. Onneksi olimme kuitenkin ajoissa, koska saimme sairaan hyvät paikat edestä. Esitykset alkoivat klo 19.00. Stella Polaire toimi juontajana (hän on kyllä sairaan hauska!). Esitykset tulivat kolmessa osassa, aina kolme esiintyjää per setti. Shirleyn piti olla alunperin ensimmäisen setin kolmas, mutta yhden poissaolon vuoksi hänen esiintymispaikkansa oli toisen setin kolmantena. Mutta Olivia Rougekin nousi esiintymään lavalle kuppikakku esityksellään viimeistä kertaa ja sen aiemminkin nähneenä olin innoissani, koska se vain on niin hyvä. Esityksiä oli illan aikana monenlaisia ja suurinosa oli kyllä aivan loistavia ja viihdyttäviä! Löytyi esityksiä joka makuun. ja lopulta kun Shirley nousi lavalle, olin niin tunnekouhun vallassa, että aivan itku tuli. Hän oli niin upea!

1. Stella Polaire- juontaja.
2. Olivia Rouge
3. Pussy C'Outure
4. MortuusAmor
5. Lady Unicorn
6. Gloria Delicatesse
7. Lilia Regina
8. Poppy Pelagia
9. Rita Afrodita
Shirley So Sweet
Shirley So Sweet
Ihana Olivia Rouge!

Ostettiin pari arpalippua (meidän seuruseesta kolmella kävi arpaonni!) ja tuli ostettua myös Olivia Rougen t-paita
MortuusAmor Jokeri esityksensä jälkeen jätti pöytään liikkuvat hampaat
Kokko poppoo

Veeran ja Jampan kanssa TeerenpelilläIllalla päälläni oli PUG:in Veronica mekko sinipunaisena. Tämä oli oikeastaan semmoinen hetken mielijohteesta ostettu mekko Topvintagesta viime vuoden puolella. Mutta vaikka olikin vain mielijohteesta, mekko on todella kiva. Materiaali on bengalinea, joten hyvä venyvyys ja istuvuus on taattu. Ainut ero muihin bengaline mekkoihin tässä on se, että vyötärö on erittäin jämäkkä ja tiukka, eikä jousta oikeastaan paljon yhtään. Joten syödessä pikkuisen yli, tämä ei kyllä ihan mukavaksi muotoudu päällä :D

Mekko: Pinup Girl Clothing
Clutch: Sulokas
Ballerinat: Minna Parikka

Illan päätyttyä olimme jo niin poikki, että kävimme viereisen ruokapaikan kautta hotelliin ja simahdimme samantien. Aamulla kävimme herkullisella hotelliaamupalalla ja ihana Curvelicious Jo-Jo kävi tuomassa minun ja Shirleyn PUG:in alennusmyyntien saaliin hotellin edustalle. Innostuin ehkä vähän liikaa alen aikana, tosin jälkeenpäin ajatellen vain yksi ostamistani vaatteista oli loppujen lopuksi alemyynneistä. Huomasin muuten, että tälle reissulle olin varannut syksyisemmän oloista vaatetta päälle. Ilmat oli kuitenkin todella hyvät, joten ei kuitenkaan takkia tarvinnut vetää päälle ja kyllä olisi lyhyemmilläkin hihoilla ja helmoilla pärjännyt.

Kokonaisuudessaan mahtava reissu jälleen kerran. Syksyn aikana teemme vielä muutaman burleski reissun etelämmäs yhdessä Shirleyn kanssa. Tämän syksyn aikatauluun kuuluu muunmuassa:
 • Lahden Jenkkiautonäyttely 1-2.10. Lahti
 • Horror & Tease Show 29.10. Tampere
 • Burlesque Exposé 19.11. Tampere
 English

Burlesque has had a big role in my life lately, specially now, when I've also begun to try it myself. But my friend Shirley has already been into burlesque a bit longer than me. She has already made one solo act and last weekend she did her debyt performance at Teerenpeli Tenderfeet - Newcomer's Night. 

Teerenpeli is a restaurant in Tampere, who at the moment is the only monthly burlesque/variety club in Finland. The events are better known as Teerenpeli Tease. I've dreamed of attending the event for a long time, but everytime I've made plans, they have crushed quite quick. This time too seemed kinda desperate, since Blockfest was at the same time and all the hotel rooms were already booked and I didn't get anyone to travel with me since Shirley already had her hubby and friends booked to stay with her at the hotel. Anyway just one week before her performance, her hubby found out he had some other event to attend, so a spot was open for me both in the car and at the hotel. Nevertheless, the problems were not over yet, since one of the gals got sick just day before leaving. Thankfully after a few phone calls, my dear friend Jamppa arranged to come with us. 

This time traveling to Tampre took a bit longer than usually, 'cos we had to make a detour to north first. But even though it gave us extra hours, it didn't feel so long after all. We arrived to Tampere in the after noon and picked up our tickets from Teerenpeli before checking into our hotel at Torni. This is the first time I actually had to wait it to be 3PM bfore recieving my room. But our room was really cool. Black, red, stylish but at the same time kinda bohemian because the ceiling was left to look like broken stones and the floor was full on footprints even it was clean. Also the bathroom and shower were separately. There was also a coffee masking machine for latte and stuff, but we really didn't know how to use it. Thankfully Shirley and Veera were in the other room so helped us out with the electronics. 

I wore the hotrod honey in venys flytrap for traveling. This dress is PUG:s but it was on final sale, so there were no sizes for me. Thankfully a friend of mine told me there were still my size on retroglam. I was really lucky since after I ordered this it arrived straight home, no custom fees!  I don't know if I would have been as excited of this dress if it were in another colorway, but because I love purple and green this really got me. It's inspired bu Audrey II from Little Shop of Horrors. The material is really shoft and stretchy so it makes it perfect for everyday use. Unfortunately it is a bit long for a shortie like me but I can live with it, I don't really wan't to shorten this kind of fabric. I hope they will still make skrits of this in the near future. I've also got this dress in the fetish prit, my recommendations!

Shirley had the be there in good time to train so we had a chance to relax for a moment before leaving for Teerenpeli. We left about 5 PM and the rehearsals were still on when we arrived to stand in line downstairs. Luckily we were the first ones and got amazing seats in the front row. The show began at 7 PM and there were three sets, three performers in each set. Originally Shirley was supposed to be the third performer in the first set but since one girl had the cacel, she became the third performer in the second set. Stella Polaire was a hilariously funny speaker during the evening and even Olivia Rouge performed with her cupcake performance for the last time. I've seen it before and I was so thrilled to see it again, it's really good. There were many kinds of performers and performances for every taste but when Shirley got on stage I was so touched I bursted into tears. I mean she was so good!

I wore the Veronica dress in the evening from PUG. This dress was bought last year in the spur of the  moment, didn't really plan it at all. But even thought I ordered it from Topvintage without planning it, it turned out really nice. The material in bengaline, so it sits nicely on any kind of figure, the only problem in this dress compared to other bengaline dressess I've got is that the waistline is super thight and there is barely any stretch. So if you eat a bit over, it is kinda uncomfy to wear. 

After the show was over we were so tired, we wen't out to get a snack and back to the hotel. We fell a sleep as soon as we got back. The next morning after breakfast we met Curvelicious Jo-Jo. She brought me and Shirley our Pinup Girl Clothing sale hauls. But actually now as I think of it, actually only one of my items were on sale, all others were normal price. Well, what can you do.  I actually noticed that during this trip I packed a bit more autumnly clothes to wear, but since the weather was really good there was no need for a coat and I could have managed with shorter sleeves and dressess.

Overall this trip was amazing just like always. We've still got some trips coming up this autumn, for example:
 • Yankee Car Show 1-2.10. Lahti
 • Horror & Tease Show 29.10. Tampere
 • Burlesque Exposé 19.11. Tampere

3 kommenttia:

 1. Oikein kivaa luettavaa, vaikuttaa tosi mukavalta reissulta :) Pakko myös ihailla vaatekaappiasi, haluaisin itsekin niiin paljon vaatteita PUGilta, että jos antaisin periksi kaikille mieliteoilleni, olisin vararikossa. Cyber Mondayta odotellessa :D

  VastaaPoista
 2. Teerenpelissä pitäis kyllä joskus lähteä käymään. :) Kiinnostaisi huomattavasti enemmän kuin ne harvat Tampereen baarit, missä on joskus tullu poikettua.

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea tunnelmiasi Tenderfeet-illalta! :)

  Terveisin,
  MortuusAmor

  VastaaPoista

What do You think?