4. lokakuuta 2016

Vixen by Micheline Pitt - Good Things For Bad Girls

Vaikka viime aikoina suurinosa vaatteistani ja tilauksistani on liittynyt Pinup Girl Clothingin tarjontaan, omistan toki myös muittenkin vaatemerkkien vaatteita. Muunmuassa vaatekaapista löytyy myös Collectif Clothingia, Hell Bunnya, Voodoo Vixeniä ja Bannedia. Pienissä määrin Glamour Bunnya ja Tatyana Clothingia (vanha Bettie Page Clothing). Myös joitakin muita nimiä saattaa löytyä, joita en nyt yhtäkkisesti muista. Mischief Made Me:n hämähäkinverkko neule tuli myös viikko sitten postissa.

Michief Made Coral Pink Spiderweb Cardigan

Pinup Girl Clothing on ehkä kuitenkin juuri nyt vaatekaappini suurin valloittaja ja erityisesti Deadly Dames on ollut suursuosikkini alusta saakka, koska Micheline Pitt. Toki siis muitakin vaatteita olen heiltä ostellut ja odotan erittäin kovasti muunmuassa Traci Lordsin mallistoa ja Halloween mallistosta olen ehtinyt jo napatakin muutaman ihanuuden. Mutta Michelinen tyyli on uskomaton, se on naisellinen, tyylikäs, seksikäs, sekoitus hyvää ja pahaa sekä monipuolinen ja näyttävä. Siksi aluksi koin suurta harmia kuullessani, että hän siirtyi syrjään PUG:in puolelta ja erittäin suurta riemua, kun korviini kantautui tieto hänen omasta brändistään ja vaatefirmastaan: Vixen by Micheline Pitt. Suurinosa brändin vaatteista on tällä hetkellä ennakkotilattavissa, sillä bisnes on vasta aluillaan ja odotinkin kolme kuukautta ennakkotilauksen tehtyäni, että saisin ensimmäisen satsin hänen vaatteitaan. 

Poikkeuksellisesti siihen nähden, miten paljon tykkään muista väreistä ja erityisesti mustasta, ostin vaaleanpunaista. Toki olen pyrkinytkin nyt koko ajan värikkäisiin ostoksiin, mutta erityisesti tuolloin olin vielä kahden vaiheilla, onko se sen arvoista lähteä värikkyyslinjalle ja tuleeko käytettyä jne. Michelinen tuotteet olivat silloin vain Etsyssä, muttaa nyt niitä saa eri verkkokaupoistakin jo jonkun verran, muunmuassa Euroopasta löytyy Deadly is the femalelta. 

Parasta paketin saamisessa oli se, että Micheline on kirjoittanut jokaiselle ostajalleen oman henkilökohtaisen terveisen kortille, joka tämmöiselle fanitytölle on suurin kunnia ikinä. Siis ihan rehellisesti hyppelin riemusta, koska NIMMARI. Joo tiedän, kuinka surullista, mutta siis jes! Muutenkin olin todella hyvällä tuulella, koska sisältö oli paljon enemmän, kuin mitä siltä odotin. 

Vintage Hair & Makeup Print - pencil skirt & My Hair Is Full Of Secrets t-shirt

Ostin Michelineltä kaksi tuotetta; Vintage Hair & Makeup Print- vaaleanpunaisen kynähameen ja My Hair Is Full Of Secrets- vaaleanpunaisen t-paidan. Hameen kankaaseen ihastuin heti, kun siitä tuli ensimmäiset piirretyt koevedokset ja päätin, että tuo minun on vain saatava. Palloilin hetken kynähameen ja kellohameen välillä, mutta lopulta päädyin kynähameeseen, kun tosiaan omistan vain kellohameita pääasiassa ja pari kynähametta. Onneksi tein tämän päätöksen, sillä hame on erittäin istuva ja mukava päällä. Jännitin vähän mittoja, sillä viimeksi kun yritin PUG:ilta kynähametta, se tippui päältäni, mutta tämä oli juurikin mittojen mukainen ja erittäin mukava päällä. Vyötärö joustaa aavistuksen, joka tekee hameen käyttämisesti puhtaasti miellyttävää ja hameen sisällä on toinen vuorikangas joka myötäilee kivasti kroppaa ja huolehtii ettei hame jää mitenkään rumasti rypylle tai keräänny jalkoihin, sillä uskokaa tai älkää, jotkut kynähameetkin sitä tekevät! Takana on vetoketju ja kiva simppeli halkio, joka on siveellisellä korkeudella. Hameen lyhentämisestä en ole oikein varma, sillä juuri nyt tämä tuntuu pituudeltaan olevan ihan ok.

Työpäivän päätteeksi tyylikäs peili-selfie, koska oli pakko heti vain päästä sovittelemaan.
Tässä yhdistelmässä on kuitenkin liian paljon vaaleanpunaista makuuni, joten en tule käyttämään näitä yhdessä.

Yleensä t-paitoja ostelen koon isompana, koska ne ovat herkästi melko napakkaa ja tiukkaa mitoitusta (erityisesti ladyfit paidat), joten tein samoin tämänkin kohdalla, mutta se ei todellakaan olisi ollut tarpeen. Paidan materiaali oli erittäin pehmeää ja joustavaa, olisin helposti voinut valita koon tai ehkä kaksikin kokoa pienemmän. Joudun tätä nyt sitten vähän kaventamaan, jotta kuva pysyisi suhteellisen suorana, mutta muuten sekin on erittäin mukava ja miellyttävä. 


Tämän hetkisestä mallistosta silmää hivelee myös muutamat pinssit, Beat It Creep- pitkähihainen paita, leopardikuvioinen kellomekko ja valkopohjainen  Lipstick Print- kynähame. Tosin paidasta olen varma, mutta valkopohjaista hametta melkolailla aristelen yhä. Toiseksi leopardiakin löytyy jo melkolailla, mutta katsotaan kun viralliset kuvat tulevat, joudunko vielä yhden hankkimaan.

Parempia kuvia vaatteista tulee myöhemmin!

Vixen by Micheline Pitt - Wishlist

PS. Luin, että Michelinellä on tulossa uusi mallisto vuoden lopulla / ensi vuoden alussa, joka perustuu hirviöihin. Musta tuntuu, että on aika pistää säästöön iso rahamäärä, sillä taidan seota viimeistään siitä mallistosta.

Oletteko te kuulleet Michelinen uudesta vaatemerkistä?


English

Even thought most of my clothes and purchases have been from Pinup Girl Clothing,  I must point out that I do own clothes from other brands too. For exxample Collectif Clothing, Hell Bunny, Voodoo Vixen and Banned. There also a few selected pieces from tatyana Clothing (formerly known as Bettie Page Clothing) and Glamour Bunny. There might be some other brands too that I can't recall at the moment. Also about a week ago I recieved an extremely cute coral pink spiderweb cardigan by Mischief Made Me.

Byt anyway, PUG is right now the biggest thing in my closet and their Deadly Dames brand is one of my all time favorites, because, well, Micheline Pitt. Of course I have bought other brands from them too (halloween!!!! ) and I'm dying for the Traci  Lords collection, but Micheline's style is incredible. It's stylish, feminine, sexy, a perfect mixture of good girl vs bad girl, versatile and ambitious. That's why I was really sad to hear she left PUG, but extremely happy to hear she started her own clothing line Vixen by Micheline Pitt. Most of her clothes are on etsy and you can pre-order them, but some are already in stock and even on Deadly is the female, if you an european shopper. Anyway, I was so excited when the pre-order possibility hit the site, I ordered right away two items. It took three months for them to arrive but I was super happy when they did. 

As I have mentioned earlier in previous posts, I have not really been into colors earlier but I am pushing myself to get more. That's why I surprised myself by ordering a pink skirt and a pink t-shirt without a moment of doubt. The best thing about recieving Micheline's package is the fact that she actually writes you a personal note to each package! And for a huge fangirl like me that's like winning th elottery because, well, autographs!!! I know it sounds lame but it really made my day!

So, I bought two pieces of clothing from her. the pink Vintage Hair & Makeup print  pencil skirt and a pink My Hair Is Full Of Secrets t-shirt. I ffell in love with the pattern of the skirt right away when I saw the draft. It took me a while to deside between the pencil skirt and swing skirt but I settled for the pencil version since I've already got way too much swing skirts and dressess in my wardrobe, I'm glad I went for the pencil version since it was perfect to wear. I was a bit excited if the measurements would fit mine (because with PUG I had some trouble in pencil skirts) but there was no need for that. The waist has a nice amount of stretch which makes wearing it a dream and there s also a underskirt that keeps the form good and firm. I'm not sure if I should hem it a bit since I'm kinda short, but other than that it feels and looks super good.

Normally I size uo for t-shirts because they are kinda vigorous and run small but in this case the t-shirt was very strechy and loose so I could havee taken my normal size without any problems. So I will be tapering the shirt a bit as soon as I get the chance.

There are also still some items I've got my eyes on in Micheline's collection. Some pins, the Beat it Creep-shirt, a leopard print circle dress and the white Lipstick print- pencil skirt. I've got quite alot of leopard print already but I think I might need to get one more. Let's see when the official production photos hit the website. 

I will put better pics of the clothes later!
PS. I found out that Micheline will be creating a monster based collection for Vixen later this year/ early next year. I think I need to start saving a lot of money, because I might be needing everything from that collection!

Are you familiar with the Vixen by Micheline Pitt brand?

3 kommenttia:

 1. Söpö! Tykkään ihan hirveesti tuosta hiuspaidasta (kuulostaapaas inhottavalta :D), voisin itsekin sellaisen omistaa! Olen seuraillut vain sivusta noita Michelinen luomuksia, mutta ihan sellaista ei ole vielä vastaan tullut mistä itte oisin tykännyt niin paljon että olis ollu pakko saada. Tuo beat it creep paita on myös ihana!

  VastaaPoista
 2. En ollut kuullutkaan tästä, mutta luulin ainakin tuon t-paidan nähneeni PUGin sivuilla. Olettaisin, että niitä tulee sinne myyntiin? En tiedä, mutta nyt kyllä pitää katsoa noita. Hirviöt ei kiinnosta, mutta tuo t-paita ja hame on oikein suloisia. Ite ehkä valitsisin sen kellohameen, jotenkin tunnen niissä oloni kotoisammaksi ja niissä voi pyöräilläkin ilman että täytyy keksiä kaiken maailman virityksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtääkseni Micheline ei ole enää pugin listoilla, siksi hänen vaatteensa loppuvat / vaihtavat nimikettä ja hänen oma mallistonsa ei taida tulla heidän listoilleen. Toki en tiiä miten tulevaisuudessa, jos ovat väleissä.

   Poista

What do You think?