16. syyskuuta 2011

Something Old

Tulin pitkästä aikaa porukoille. Tarkoituksena pitää seuraa äitille täällä keskellä ei mitään kun iskä on Ruotsissa reissussa loppuviikon. Rupesin aikani kuluksi (katsottuani kauan odotetun TVD 3 kauden ekan jakson ja uuden The Secret Circle sarjan pilottijakson --- suosittelen molempia!) tyhjentämään kotikoneelta omia juttujani tikulle. Törmäsin sitten vanhoihin kuviin joita otettiin aikoinaan Jasminin kans. Ajattelin nyt huvin vuoksi julkaista niitä,äällä, nimittäin omasta mielestäni ne on aika (yllättävän) kivoja. Ja vanhoja kuviahan on mukava katsella. Muutamiin näistä on voinutkin törmätä myös Facebookin puolella.
 Nämä kuvat on otettu joskus pari-kolme vuotta sitten Jasminilla. Skelanimals-pehmolelut ovat meidän molempien kokoelmia. Paitsi tuo Gloomy Bear on Jasminin. Oon kyllä päättänyt et joku päivä/lähiaikoina hankin itellenikin semmoisen.
Ps. Rakastan tuota Chanel kaulakorua. Ostin sen aikoinaan Bulgarian Sunny Beachiltä. Ei se tietenkään mikään aito ole. Mutta täydellinen minulle. Taustan tyynyt ovat Jasminin. Itselläni oli aikoinaan myös samanlaiset H&M Home:n tyynyt, mutta möin ne kyllästyttyäni kirpparilla pois.
Kyllä näiden kuvien jälkeen on omaan pieneen Skel-perheeseen tullut myös perheenlisäystä. Muun muassa lepakko ja pingviini ovat tulleet kaikkien kissojen keskelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

What do You think?