7. toukokuuta 2015

Traveling showgirl

Viime kertaisen kirjoittelun jälkeen päivät on mennyt -yllättäen- jälleen vain "tee työtäs laulellen" meiningillä. Hirveä jännitys ollut päällä, kun mun kahden vuoden odotus palkittiin ja pääsin lopultakin leikkausjonoon poistattamaan nielurisat. Toimenpide tehtiin eilen ja nyt tässä sairasloman syövereissä (ja puhekyvyn väliaikaisesti menetettyäni), paras keino ilmaista itseään on kirjoitella vähän blogia menneistä päivistä. 


Meillä oli tuossa pari keikkaa Rockin' Pin-Upsin kanssa ennen mun sairaslomaani. Ensin oltiin ihan kotikaupungin American Car Show:ssa esiintymässä ja seuraavana viikonloppuna Kruunupyyssä Good Old Times tapahtumassa. Toi kotikaupunkikeikka jännitti aikalailla, kun yleensä ollaan vain keikkailtu enimmäkseen maakunnassa, missä tuttuihin törmääminen on vähäisempää.  Oman keikkashowmme lisäksi American Car Showssa nautittiin hienoista autoista ja Good Old Timesissa tanssittii jalat puhki livemusiikin tahtiin.

Ostin tuon Voodoo Vixenin Martini mekon joskus vuosi ? sitten yhdeltä kaverilta facebookista enkä aluksi osannut yhtään käyttää sitä. Nykyään se on kyllä yksi mun suosikeista. Istuu tosi hyvin päälle eikä kinnaa mistään!


Mulla on ollut aiemmin semmoinen "en varmastikäytä mitään vaaleita, hempeitä, pastellisävyjä, enkä kyllä myöskään mitään  erityisesti mitään sinistä". Kaiken piti olla aina TUMMANpunaista, mustaa, TUMMANsinistä.. Nyt huomaan, että mun pukeutumisessa on alkanut hirveästi tulemaan esiin kunnon värejä, melkeinpä, mitä enemmän väriä sen parempi. Nyt erityisesti, sininen, turkoosi ja minttu on mun sydäntä lähinnä. Ostin muunmuassa mintun värisen laukun, mekon ja vaaleanpunaisen tyllihameen, pari valkopohjaista toppia eri väriyhdistelmillä jne.. Onko tämmöinen yhtäkkinen "takinkääntäminen" teille tuttua? :D

Nuo vinyylit katossa oli ihan mahtava idea. Jos itsellä ois huonokuntoisia laittaisin kans noin, mutta en millään raaskisi mun helmiä ripustella. Pitää ruveta seuraileen kirppiksillä jos tulis sikahalpoja vastaan.

Tuo Kruunupyy keikan mekko on Miss Windy Shopista Lady Vintagen The Teal Green Butterly Hepburn. Tykkään tosi paljon Hepburn mallisista mekoista kun ei aina ole tissit tiskissä, mikä valitettavasti mulla on näillä ryntäillä melko yleinen pulma. Tuo oli vaan niin sairaan pitkä, että siitä piti lyhentää 20cm pois, jotta näyttäisin ihmiseltä se päällä. Opin vasta jälkeenpäin, että näistä Lady Vintagen mekoista on myös Tea versioita, jotka on valmiiksi lyhempiä. Better luck next time :D

Valitettavasti mulla nyt ei ollut antaa tähän keikkakuvia näiltä kahdelta keikalta, kun nyt meillä ei ollut kuvaajaa mukana, enkä ole saanut vielä metsästettyä yleisöltä mahdollisia kuvia. Nyt ei ole ihan heti keikkojakaan tiedossa, niin voin sairastella kaksi viikkoa tämän tuskan kanssa rauhassa. Kuvauksia on sitten tiedossa loppukuusta ja kesäkuussa!

Mutta jos jäi kiinnostamaan, millaista touhua meillä on lavalla, niin muutamien aikaisempien keikkojen kuvia löytää kyllä facebookista Rockin' Pin-Upsien sivuilta KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

What do You think?