18. huhtikuuta 2016

Two Shows In One Day

Viikonloppu taputeltu lopultakin ja täytyy sanoa, että olen aivan puhki ja loppupalanut. Koko kevät on jotenkin mennyt sumussa puskien. On ollut aljon pahaa, kuin toki hyvääkin ja eilen illalla taisi koko stressihomma purkaantua, kun puski päälle vuosisadan flunssan ja kuumeen! Itse kun en koskaan nosta lämpöä sairastaessani. Nyt hirveästi vain lääkettä niskaan, enää 1,5 kk ja mulla alkaa elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma. 4 viikkoa! Lupasin, että en suunnittele mitään, mutta lomani alkuun olikin jo tullut yksi meno pääkaupunkiseudulle, jota odotan kuin kuuta nousevaa. 
Joka tapauksessa viikonloppu meni Rockin' Pin-Upsien kanssa esiintyessä. Meillä oli nyt ensimmäistä kertaa tämmöinen tuplakeikkabuukkaus samalle päivälle. Päivällä aloitettiin urheilutalolla paikallisessa American Car Show näyttelyssä edustushommat ja alkuillasta esiinnyttiin siellä. Tämän jälkeen kerättiin äkkiä kamat kasaan ja suunnistettiin jatkobileisiin valmistautumaan seuraavaa esitystä varten, joka olikin sitten täysin erilainen. Koska näyttely on kuitenkin päiväsaikaan ja koko perheen tapahtuma, pikkutuhmat ja burleski hommat jätimme suosiolla jatkobileisiin.

Valitettavasti itse päiväshown esityksistä ei ole itselläni kuvia, mutta bäkkärikuvia sitökin enemmän teille esiteltävänä. 
Nahkatakit ovat omat, muut Undergroundstore.fi
Cece: Hell Bunny Tina black caprit ja Hell Bunny Chloe toppi
Shirley: Polly plain bengaline teal-kynähame ja Bridgette teal neuletoppi
Daisy: Kate denim black housut

Vaatteet Undergroundstore.fi
Betty: Viktoria-mekko
Lola: Clara-mekkoTällä hetkellä meitä on ryhmässä kuusi valovoimaista naista, jotka nauttii esiintymisestä. Olemme jakautuneet kahdeksi ryhmäksi ja esiinnymme vuorotellen. Aika kun toinen ryhmä on lavalla, toiset vaihtavat vaatteita lavan takana ja valmistautuvat seuraavaan ohjelma numeroon. Sponsorimme tässä vaatteiden hankinnassa on Undergroundstore.fi ja täytyy sanoa, että jos PUGia ei lasketa, suurinosa vaatteistani on heiltä edullisesti hankittuja. Toki aina esityksissä on myös vaatetta, jotka kaivataan omasta kaapista tai lainataan muualta, jos UG:ltä jotain tiettyä ei löydy.


Vaatteet: Undergroundstore.fi
Topit: Dolores white-toppi ja hameet Hell Bunny Joni kynähameet ja Agarva-kynähame


Vaatteet: Undergroundstore.fi
Cece: Tori Leopard-kynähame ja Collectif Kathryn Red-toppi
Shirley: Dolores Cherry -mekko
Tykkäsin tuosta hameesta niin paljon, että lunastin sen itselleni.
Rantamuijat
Burleski-esitys
Yleensä tämmöiset keikat on todella raskaita ja palaan heti kotiin esiintymisen jälkeen, mutta olin yllättynyt siitä, miten helposti meni vetää kaksi keikkaa ja jäädä vielä jagtkoille tanssimaan livemusiikin tahdissa. Crazy Cavan 'N' The Rythm Rockers  oli todella hyvä livenä, vaikka heitä en ole aiemmin kuullutkaan. Kyllä tanssijalkaa vipatti vietävästi. Ja toki muutama mätämuna tulee aina baarissa vastaan, what can you do..? Mutta kaikenkaikkiaan onnistunut ilta.

Sunnuntaina vietimme vielä muutaman tunnin näyttelyssä edustushommissa, avustamassa ja jakamassa vielä palkinnot autojen omistajille. 


Millainen viikonloppu teillä oli?

3 kommenttia:

 1. Voi kun kivan näköistä! Mua vähän harmittaa ettei mulla oo yhtään edes tuttuja jotka olis kiinnostuneet vintagesta tai pin upista tai mistään vastaavasta :D Olin siellä Hylätyssä Huvipuistossa pari viikkoa sitten ja siellä oli hassua kun ei ollut se kaikkein räikeimmin pukeutunut. Oli kivaa kun kerrankin oli samanhenkisiä ihmisiä ympärillä eikä tarvinnut jaksaa sitä ainaista tuijottamista ja supisemista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin meni vuosia, ennen kuin löysin omalta paikkakunnalta saman henkisiä ihmisiä. Elin jotenkin niin ujona kuplassa, enkä hirveän isosti uskaltanut kiinnostustani ehkä näyttääkään. Nyt on mahtavaa kun on kaveripiirissä porukkaa, jotka jakaa samat intohimot, eikä ne rajoitu vain kotikaupunkiin vaan myös pk-seudulle asti nuo ystävät! Ja sitten ne, jotka eivät harrasta ja ole saman henkisiä, on kuitenkin tukenut mua omassa elämäntyylissäni ja tullut esityksiä katsomaan ja avustamaan kuvauksissa jne. Ja monesti huikkaavat kun näkevät jotain, mikä mua vois kiinnostaa niinku vaatteet, rekvisiitat jne :)

   Poista
 2. Täälläkään ei ole muita kaltaisiani, paitsi yhden kerran näin jonkun toisen Hell Bunnyn mekossa kaupungilla, mutta siihen se on aika pitkälti jäänyt... Itsehän kuljen arkenakin tyllissä ja kerään katseita, mutta luulen että useimmat on jo tottuneet siihen. Vähän enemmän tuijottavat sitten silloin, kun otan kuvia ja parhainta on se, kun vanhemmat rouvat tulevat kehumaan mekkoa ja sanomaan, että heillä oli nuoruudessaan samanlaisia :) Tulee jotenkin... onnistunut fiilis?

  Mutta joo, ainoa jonka kanssa voin jakaa intohimoni, on oma serkku, joka käy täällä harvoin ja asuu toisella puolen Suomea. Olisihan se kiva nähdä muitakin joskus, laittautua yhdessä ja ottaa kuvia eikä niin, että pitää cba-poikaystävää hätistellä :D

  VastaaPoista

What do You think?